16. Sun Adria Cup

- U subotu i nedjelju, 14. i 15. lipnja se na Rabu u organizaciji Teniskog kluba Rab, te prema kalendaru Hrvatske unije tenisača, održava teniski turnir "SUN ADRIA CUP 2014", kojem je ovo šesnaesta godina za redom. Ujedno, za ovu godinu, turnir je i Otvoreno državno prvenstvo HUT-a što je veliko priznanje organizatoru koji je to zaslužio dobrom organizacijom prethodnih izdanja turnira.
Turnir započinje svečanim otvorenjem u subotu 14-og u 830 sati na tenis terenima u sportskom centru u Loparu, nakon čega u 9 sati započinju i prvi susreti koji će se odvijati na svim teniskim terenima po otoku.
U šesnaest kategorija službenog dijela natjecanja će nastupiti oko 100 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Slovačke i Češke.
Uz osnovna teniska događanja za sudionike je organiziran i turnir u boćanju za žene i za ovo natjecanje tradicionalna degustacija primorskih specijaliteta. Večera i zabava sudionika, sponzora i organizatora turnira je na programu u subotu navečer uz bogatu tombolu.
Kroz subotu i nedjelju su razigravanja po kategorijama, a finalni susreti su predviđeni u nedjelju 15-og od 15 sati na terenima sportskog centra u Loparu.
Za sva predviđena natjecanja osigurane su i vrijedne nagrade, te je ovaj teniski turnir među natjecateljima najomiljeniji ovog ranga u Hrvatskoj.
Ovo je prilika da gledaoci mogu uživati u dobrom tenisu, te ovim putem Teniski klub Rab poziva Rabljane i njihove goste da svojim dolaskom i praćenjem teniskih susreta uveličaju ovaj turnir.