Zašto oglašavati na radiju?

Zašto oglašavati na radiju?
    Radio je medij koji najbrže prenosi informaciju, brže od bilo kojeg drugog komunikacijskog kanala. Radio prijemnici nalaze se u našim domovima, na radnim mjestima, trgovinama, ugostiteljskim objektima, automobilima, plovilima, ugrađeni su u mobitele, dio su gotovo svakog audio&videoprijenosnogsvirača...                                                         

Svijesno ili ne, veći dio dana dolazimo u kontakt s nekim od radio programa, pa tako i s našim. Prednosti oglašavanja koje nudi Radio Rab prepoznali su u tvrtkama koje nivo svojeg poslovanja povećavaju korištenjem i naših marketinških usluga tijekom cijele godine ili sezonski. Neki od naših vjernih oglašivača su: Mali Palit d.o.o. - Trgovine Petra, Mana, Auto kuća "Lenac", Beach club "Santos", Lounge bar "Escape" - hotel International,  te mnogi drugi.

Oglašavati se možete ne samo kroz radio spotove, nego i kroz promidžbene emisije, nagradne igre, pokroviteljstva emisija, također i na ovoj internet stranici. Kontaktirajte našu službu marketinga i raspitajte se o uvjetima oglašavanja, dok osnovni cjenik pogledajte ovdje .

Radujemo se suradnji s Vama!