Otvorene prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)

- Pozivamo vas na 6. Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS održati će se u Pazinu, 12. do 13. studenog u Spomen domu Pazin.
Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu održati će se i panel na temu „Budućnost obiteljskog smještaja“ na kojem očekujemo predstavnike Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice, Zajednice obiteljskog turizma HGK koji će raspravljati o budućem smjeru razvoja obiteljski smještaj i njegovoj poziciji u narednoj Strategije razvoja održivog turizma do 2030 godine.
Prvi dan vas još očekuju predavanja o Booking.com trendovima za 2022 godinu kao i atraktivno predavanje o važnost suradnje privatnih iznajmljivača sa pružateljima ostalih usluga u turizmu.
Drugi dan u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama i zanimljiva predavanje o prilagodbi novim turističkim trendovima i kako kvalitetno osmisliti strategiju upravljanja cijenama svojih objekata. Također možete poslušati zanimljivo predavanja o važnosti stalne edukacije iznajmljivača obiteljskog smještaja. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i kako se što bolje pozicionirati na Google tražilici da bi vaš objekt bio vidljiviji potencijalnim gostima.
Na kraju vas čeka uvijek aktualno i zanimljivo predavanje o poreznom položaj pružatelja smještaja u domaćinstvu.
Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i kvalitetno se pripremite za narednu turističku godinu.
Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti na stranici Foruma https://fos.hgk.hr/
Sudjelovanje na FOS-u je besplatno uz obveznu online prijavu putem linka PRIJAVITE SE
NAPOMENA: Svi posjetitelji Foruma moraju imati važeće EU Digitalne COVID potvrde.
Za one koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu testiranje će biti omogućeno ispred ulaza u Spomen dom. / Odjel za turizam HGK