PREDBILJEŽBE ZA UPIS U PRVI RAZRED

- U razdoblju od 25.1. do 29.1.2021. godine provoditi predbilježbe za upis u prvi razred u za djecu rođenu od 1. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. godine, kao i djecu kojoj je prošle školske godine odgođen upis u osnovnu školu ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Predbilježbe će se obavljati putem elektronske pošte. Ukoliko roditelj/skrbnik nije u mogućnosti dostaviti podatke mailom, predbilježbu može obaviti mobitelom.

Prijava za upis u 1. razred OŠ treba sadržavati ime i prezime te OIB djeteta, adresu prebivališta/boravišta uz napomenu da li se radi o djetetu s teškoćama u razvoju te adrese elektronske pošte oba roditelja i brojeve telefona/mobitela.

Gore navedene podatke dostaviti na mail pedagoginje škole: franciska.pljesa@skole.hr , a u nemogućnosti istog na mobitel 095 9002963.

U privitku se nalazi Obrazac za predbilježbu koji je potrebno ispuniti i dostaviti Školi.

Roditelj, odnosno staratelj povratno će na mail nakon predbilježbi dobiti datume sistematskog pregleda i psihologijskog testiranja djeteta.

Roditelj, odnosno staratelj djeteta, koji želi ostvariti mogućnost prijevremenog upisa u prvi razred osnovne škole ili privremenog oslobađanja obveze upisa u 1. razred osnovne škole može dodatne informacije potražiti u školi na navedeni broj mobitela te kod nadležnog školskog liječnika.